Vjen lajmi i madh për të gjithë shqiptarët e Kosovës, ja si mund ta marrin pasaportën shqiptare

Pasaportën shqiptare tashmë mund ta marrin edhe ata që kanë origjinë shqiptare dhe mund të vërtetojnë.
Gjithashtu edhe të huajt që lindin në Shqipëri, mund të pajisen me nënshtësi shqiptare.Edhe shtetasit kosovarë mund ta përfitojnë lehtësisht tashmë nënshtetësinë. Në nenin 6 të projektligjit thuhet se: vazhdoni artikullin e plotë më poshtë/hap re,klamën

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir