SubhanAllah: U hodh në plehra nga nëna e saj, qentë heronj i shpëtojnë jetën vajzës së porsalindur


Ngjarja ka ndodhur në qytetin Kaithal të Indisë, ndërsa vajza ishte mbështjellë në qese plastike.Foshnja do të kishte ndërruar jetë brenda pak orësh po të mos ishin disa qenë endacakë, të cilët i shpëtuan jetën. Teksa dëgjuan klithmat e dëshpëruara të vajzës së porsalindur, qentë iu afruan dhe e nxorrën nga qesja.Më pas qentë filluan të lehin, duke njoftuar disa kalimtarë të rastësishëm, të cilët telefonuan shërbimin e ambulancës.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir