Soja mumde tiu shkaktoj kan cerin e gjirit, ne qofte se e konsumoni kur jeni duke pire kete ilac.

Soja mumde tiu shkaktoj ka nc erin e gjirit, ne qofte se e konsumoni kur jeni duke pire kete ilac.
Ngrënia apo pirja e produkteve me bazë soje, gjatë trajtimit me “tamox ifene” në fakt mund të zvogëlojë efikasitetin e medik amentit dhe të ndikojë në përsëritjen e kan cer it të gjirit. Ky është rezultati i një studimi të publikuar në Clinical Research Cancer.
Më parë, mendohej se konsumi i sojës në një kohë më të gjatë mund të përmirësojë efektivitetin e medikamentit ‘tamixoflene’ kundër kan ce rit të gjirit dhe të zvogëlojë rre zikun e kthimit të sëmundjes. Por është më mirë që ky ushqim të mos merret pas fillimit të terapisë.shtyp re,kIamen dhe vazhdo Iajmin ketu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir