Shqiptari nga Kosova i sëmurë rëndë dërgohet në burg, shpërthejnë në lot fëmijët e tij!

Gjykata e Prishtinës e kthen në burg të dënuarin me sëmundje të rëndë. Sot në mëngjes Policia e Kosovës të shtrirë në lese e kanë bartur në paraburgim Driton Hajdari i cili nuk mund as edhe të ecën pa ndihmën e dikujt.
Driton Hajdari vuan nga sëmundja e sklerozës multiple që e ka lënë pothuajse të paaftë për t’u kujdesur për veten.…shtyp re,kIamen dhe vazhdo Iajmin ketu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir