R R E Z I K! Ky perberesi ne furcen tuaj te dhambeve ju shkakton kan, cer ne zorre te trashe. SHMANGIUNI

Ky perberesi ne furcen tuaj te dhambeve ju shkakton ka nc er ne zorre te trashe. SHMANGIUNI .. Kohët e fundit, studiuesit kanë marrën nën studim, kimi katin e triklosait, që ndodhet në pastën e dhëmbëve. Nga studimet e fundit u arrit në përfundimin se, trik losani, që gjendet te pasta, shkakton inflamim të zorrës dhe për pasojë edhe kan cerin.
Trikl osani është një produkt i rëndësishëm për dhëmbët, por ju mund të gjeni edhe pasta, të cilat nuk e përmbajnë këtë kim ikat të rrezikshëm për zorrën e tr ashë. Vetitë anti bakt eriale të .. per te lexuar meshume, ju ftojme qe te shtypni re,klamen e

meposhtme

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir