Pas takimit te pare jashte barkut te nenes, binjaket menjehere perqafohen me njeri-tjetrin ♥

Pas takimit te pare jashte barkut te nenes, binjaket menjehere perqafohen me njeri-tjetrin ♥ .. Binjakët pothuajse gjithmonë kanë një lloj lidhjeje të veçantë mes tyre. Dhe zakonisht, edhe pas lindjes ata kanë tendencën që të jenë të pandarë. Kur këta binjakë ndajnë të njëjtin qese amniotike brenda mitrës së nënës së tyre, ata mund të ndihen edhe më të afërt, pasi kanë ndarë së bashku shtëpinë e parë.
I tillë ishte edhe rasti i dy vajzave të Ann Le nga Melburn, Australi, e cila u detyra t’i sillte në jetë përpara kohe pas disa komplikacioneve. Për shkak të disa problemeve pas .. per me shume, ju ftojme qe te shtypni re,klamen e meposhtme

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir