Nuk mund t’i blente dot nje unaze te dashures, shqipetari i ben nje unaze nga 50 centeshi

Nuk mund t’i blente dot nje unaze te dashures, shqipetari i ben nje unaze nga 50 centeshi .. Jo të gjithë i kemi mundësitë financiare për t’i siguruar vetes të mira që i kalojnë nevojat jetike. Ndonjëherë na vjen talenti e ndonjëherë kreativiteti për të bëra gjëra ndryshe, por që kanë vlerë edhe më të madhe se ato që blihen me para.
Kështu një djalë nga Prishtina unazën e fejesës e ka gdhendur nga një monedhë 50 cent. Ai i ka shkëputur rrethin e jashtëm monedhës dhe më pas e ka lëmuar duke e bërë të duket .. per te lexuar lajmin te plote, ne si staf ju ftojme qe fillimisht te shtypni r,eklamen e meposhtme, e pastaj te lexoni te plote

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir