Neqoftese keni njolla ngjyre kafe tek dhembet me keto 2 receta i largoni ate ne menyre shume te shpejte dhe te thjeshte

Shëndeti i dobët i dhëmbëve ka qenë i lidhur me sëm.un.dje të shumta, të tilla si sëm.un.djet e ze.mr.ës. Gjithashtu, në vitin 2010, studiues nga Universiteti i Nju Jorkut gjetën një lidhje midis inflamacionit të mishrave të dhëmbëve dhe sëm.un.djes së Alzheimerit. Për më tepër, studiuesit e Universitetit të Harvardit zbuluan një lidhje midis sëm.un.djes së mishrave të dhëmbëve dhe ka.nc.er.it të pankreasit.
vazhdoni artikullin e plotë më poshtë/hap re,klamën

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir