Masazhojeni për 45 sekonda këtë pikë dhe shpëtoni nga dhimbjet

Ky masazhim mund të bëjë mrekullia për shëndetin. Ai ju ndihmon të lehtësoni dhimbjet e kokës, pagjumësinë, stresin etj.
Mjafton vetëm të vendosni gishtin tregues tek balli, tek pjesa mes vetullave, dhe ta masazhoni për 45 sekonda. Duke ushtruar presion tek kjo pikë, ju do të përmirësoni qarkullimin e gjakut, do të stimuloni sekretimin e substancave të trurit, që njihen si endorfina, të ulni tensionin e muskujve etj… shtyp re,klamen e meposhtme dhe lexoje lajmin te plote

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir