Kujde ne ate qe hani dhe pini, mendoj se kjo video do t’ju beje me te kudjesshem ne ate qe e bleni

Kujde ne ate qe hani dhe pini, mendoj se kjo video do t’ju beje me te kudjesshem ne ate qe e bleni .. Çdo ditë jemi të ekspozuar ndaj artikujve të cilët na alarmojnë dhe na këshillojmë se çfarë duhet dhe çfarë nuk duhet të hamë.
Mirëpo, ka disa ushqime të cilat janë me të vërtetë të rrezikshme, por edhe në qoftë se nuk janë, ato janë “ushqime të rreme”, transmeton lajmi.net
Shumë nga lëngjet të cilat i blejmë në markete, janë fallco, plot me sheqer dhe ngjyrë. Që të bindeni në lidhje me disa ushqime që i konsumojmë çdo ditë, shikoni videon e mëposhtme .. per me shume, shtypeni re,klamen

e meposhtme

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir