Instagram “sapo na bëri gropën”, heq opsionin që e përdornim të gjithë

Instagram, një nga aplikacionet më të përdorur në botë për të biseduar apo edhe për të postuar foto ka marrë një vendim drastik.Nisur që nga ky moment nuk do të mundni të përdorni më opsionin “Following” për të stalkëruar miqtë tuaj se çfarë pëlqejnë, komentojnë apo ndjekin. Ndryshimi ka nisur dhe do të përfundojë tek të gji,,vazhdoni artikullin e plotë më poshtë/hap re,klamën

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir