Federica Mogherini siç duket sërish po flet rreth shtetit të Kosovës për liberalizimin e vizave. Ajo tani ka reaguar pas fjalëve të ambasadorës së Britanisë së Madhe.

Ambasadorja e Britanisë së Madhe i tha Mogherinit që të mos e pengon Kosovën për liberalizimin e vizave, Kosova i meriton vizat.Por, tani Mogherini thotë nuk flas keq për Kosovën, flas vetëm realitetin, që nuk janë gati për liberalizimin e vizave.
Unë po flas realitet asgjë tjetër e nderuara Karen Pierce, ju mund të më thoni që e kam gabim, por jo nuk e kam gabim. Unë flas vetëm realitetin e Kosovës, përfundon Mogherini.,shtyp r,eklamen dhe vazhdo

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir