Angela Merkeli-Mogherinit: Ti nuk mund ta ndalosh asnjëherë shtetin e Kosovës për t’i marrë vizat, më shumë se çdo shtet tjetër e meritojnë ata liberalizimin e vizave [Video]

Reagimi ka qenë i menjëhershëm nga zonja e parë e Gjermanisë, Angela Merkel. E kjo e fundit i’u drejtua Mogherinit dhe i’a tha disa fjalë për Kosovën.Ti nuk mund ta ndalosh asnjëherë shtetin e Kosovës për t’i marrë vizat, më shumë se çdo shtet tjetër e meritojnë ata liberalizimin e vizave, u shpreh Merkeli.
Kujtojmë që rasti i vajzës nga Drenasi e shttyu Mogherinin të flet dhe të kapet për këtë tem dhe t’i thotë disa fjalë Kosovës që nuk i takojnë Mogherinit t’i thotë.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir