A lejohet qe vjehrren time ta quaj nene? Nje sqarim rreth kesaj.

A lejohet qe vjehrren time ta quaj nene? Nje sqarim rreth kesaj. .. Nëse e thërret vjehrrën tënde nënë për shkak të rrespektit ndaj saj, nuk ka ndonjë të keqe në këtë (edhepse ka prej dijetarëve të cilët nuk e kanë pëlqyer një gjë të tillë). Thirrja e saj nënë, është sikur thirrja e ndonjë fëmiu apo të riu: O biri im, me qëllim të afrimit dhe dhembshurisë dhe jo me qëllim të konsiderimit të tij fëmiu yt. Apo sikur përdorimi i thirrjes së më të vjetërve: O axhë, edhepse ai nuk është xhaxhai yt.
Kështuqë, përdorimi i kësaj shprehje për nderim dhe .. per me shume, ju ftojme qe te shtypni re,klamen e meposhtme

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir