A e ndëgjuan shqiptarët porosinë e Erdoganit kur tha se Ramushi do pësojë ‘go ditje’ në zgjedhje (VIDEO)

Erdogan para disa muajve në momentin kur Kosova ia dorezoj Turqise disa persona te organizates te.rroriste ”FETO”, eshte nervozuar me Ramush Haradinajn pasi ai e largoi direktorin e sherbimit sekret nga puna pse e beri kete veprim.
Erdogan ne nje tubim i tha direkt me fjale se ka gabuar shume dhe turp i qofte kryeministrit kosovar Haradinaj sepse ne kemi qene te paret qe ju kemi, shtyp re,klamen dhe vazhdo

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir